fbpx

Набір на навчальні програми від “Реалісу” розпочатий!

Головна Новини

Набір на навчальні програми від “Реалісу” розпочатий!

Християнський центр “Реаліс” оголошує про новий набір абітурієнтів на три навчальні курси:

Соціально-політична етика та теологія

Програма розглядає спектр різних богословських позицій стосовно участі християн у суспільно-політичному житті, теологічні основи побудови справедливого суспільства, місію Церкви у суспільстві, етичні питання війни та миру, перспективи роботи над соціальним примиренням та побудовою миру

Богослів’я та цифрова культура

Програма допомагає зрозуміти основні особливості сучасного світу цифрових технологій та трансформувати традиційні форми служіння з урахуванням та використанням технічних можливостей та особливостей цифрової епохи

Лідерство у служінні

Програма розглядає підходи і принципи вивчення, інтерпретації та застосування Біблії в житті і служінні християнського лідера, а також особливості ефективного християнського служіння в сучасній культурі.

До викладання на програмах залучатимуться одні з найкращих спеціалістів в обраних студентами сферах з-за кордону (Велика Британія, США) та України. Навчання проводитиметься переважно online, приєднатись до нього запрошуються християни з усіх конфесій і деномінацій.

Навчання стартує 12 лютого. Прийом документів до 9 лютого (за необхідності, можливе продовження строків до дати старту навчання). Тривалість програми залежить від обраного рівня проходження програми і триває від 6 місяців до 2 років (плюс час на написання випускної роботи). По завершенню навчання студент отримує від “Реалісу” сертифікат або диплом.

З переліком предметів, які вивчатимуться під час проходження програм, умовами вступу, цінами та контактними даними можна ознайомитись на веб-сторінці кожної з програм (див. вище).

Хай 2022 рік буде для вас джерелом нових, практичних знань для служіння у церкві та суспільстві!

Дата: 11.01.2022